19-та Міжнародна спеціалізована виставка професійного прибирального обладнання для хімчисток і пралень, професійної та побутової хімії
Зустрінемось після перемоги! • Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Нові дати виставки CleanExpo 2020

news
Нові дати виставки CleanExpo 2020

Шановні учасники, партнери та відвідувачі виставки CleanExpo Ukraine!

25 березня Кабінет міністрів України офіційно анонсував запровадження режиму надзвичайної ситуації та продовження карантину до 24 квітня на всій території України. Офіційний документ розміщено на сайті на сайті Кабінету Міністрів .

Відповідно до цього рішення повідомляємо, що CleanExpo Ukraine перенесено на 
16-18 вересня 2020 одночасно з виставками InterCHARM-Украина та Pro Beauty Expo.

Всі придбані вхідні квитки та виставку та електронні реєстрації відвідувачів залишаються дійсні. Найближчим часом ми підготуємо детальні інструкції для учасників виставки розмістимо на сайті та надішлемо на пошту.

Щиро віримо в те, що заходи, вжиті для боротьби з поширенням вірусу, будуть ефективними, та найближчим часом всі ми повернемося до нашої щоденної роботи і бізнес-процесів.

Переконані, що після закінчення карантинного періоду, ключовим завданням бізнесу буде відновлення нормальної діяльності і подальший розвиток. Одним із основних інструментів є участь в міжнародних професійних виставках. Адже саме в ці 3 дні на одному майданчику зустрічаються імпортери, виробники, дилери та дистриб'ютори, укладаються контракти з новими постачальниками і переглядаються існуючі домовленості. Наразі всі наші зусилля і ресурси спрямовані на те, щоб перенесені виставки стали для вас ефективною платформою відновлення та розвитку вашого бізнесу.

Здоров’я вам та вашим рідним!

З повагою, організатори виставки