19-та Міжнародна спеціалізована виставка професійного прибирального обладнання для хімчисток і пралень, професійної та побутової хімії
Зустрінемось після перемоги! • Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Рекомендації з догляду за одягом, які варто знати

news
У часи, коли світ активно бореться з екологічними проблемами, і ми всі намагаємося споживати свідомо, питання раціонального догляду за одягом стає ще актуальнішим. Адже із правильним підходом до гардеробу можна збільшити тривалість «життя» улюблених речей та зекономити на шопінгу.
clean1.pngЦе стає простіше із гаджетами, які турбуються про привабливість одягу, ідеально вписуються в інтер’єр дому і, таким чином, полегшують нам життя. Парова шафа LG Styler стане відображенням вашого стилю у всіх сенсах.

Дбайлива сушка

Взимку ця тема особливо актуальна, адже ми часто хвилюємося про стан вовняних та кашемірових светрів після прання. Із паровою шафою LG Styler таких побоювань не виникатиме. Адже тепер ви зможете дбайливо висушити речі навіть із найделікатніших тканин, не боячись про їхнє пошкодження. Завдяки спеціальній паровій системі гаджет може впоратися із цим завданням набагато швидше, ніж звичайна сушка на свіжому повітрі.

clean2.jpgПаровий догляд

Погодьтеся, що це приємно — щоразу одягати чисту, ароматну річ, яка має бездоганний вигляд, наче щойно із магазину. Унікальна парова система догляду за одягом LG Styler ефективно позбавить одяг від неприємних запахів, освіжить і розгладить небажані складки. І все, що для цього потрібно, — натиснути одну кнопку на дисплеї.
 
Захист від бактерій

Навіть після одного носіння, коли річ візуально здається чистою, на одязі залишається безліч бактерій та вірусів. Та LG Styler знає, як із цим боротися. Гіпоалергенна технологія обробки парою TrueSteam™️ видаляє до 99, 9% небезпечних вірусів, побутових алергенів і бактерій, водночас бережно діючи на тканини.  Ба більше —  у паровій шафі ви можете дезінфікувати не лише одяг, а й подушки та аксесуари, які не можна прати.
 
Зручний та розумний помічник

Навіть такий буденний процес, як догляд за одягом, може приносити задоволення. Парова шафа LG Styler має настільки стильний дизайн, що її кортить мати у своїй гардеробній. Завдяки дзеркальним дверям пристрій стане родзинкою будь-якого інтер’єру, а також, звісно, зможе замінити звичайне дзеркало. До того ж LG Styler піклуватиметься про ваш ідеальний образ щодня. Крім двох вішалок, на внутрішній поверхні дверей гаджета розташований прес для брюк, який допомагає у щоденному догляді. Він розгладжує складки і забезпечує рівні й охайні стрілки на брюках. Керувати LG Styler теж легко. Користуючись Wi-Fi, ви можете дистанційно керувати пристроєм зі свого смартфону, контролюючи енергоспоживання та відстежуючи статус роботи. А за допомогою додатку LG ThinQ™️  можна завантажувати додаткові програми.

Джерело: ELLE